Gastenboek

Schrijf in het gastenboek
marga  |  drunen (nederland) 02-10-2018
bij deze willen wij jullie bedanken voor het lekkere eten wat jullie voor onze zoon zaterdag bij het jubileum van de hobbyclub hebben bereid. heel fijn dat jullie bij alles goed rekening hebben gehouden met zijn allergieen. top.dank jullie wel
Hanny Sprangers  |  Drunen (Nederland) 08-09-2018
Op 01-09-2018 onze veertig jarig huwelijksjubileum gevierd bij de Remise. Al vroeg op advies van Peter de muziek vastgelegd. Daarna een geweldig feest gehad van lunch tot feestmiddag alles dankzij ideeën van Peter en en voor de invulling het fantastische team van de Remise. Ook aan onze kleinkinderen was goed gedacht en de vele lovende reacties van onze gasten achteraf (o.a. over het geweldige eten) maken het een mooie herinnering om op terug te kijken. Peter en Team Remise bedankt !!!!!
Jan en Hanny Sprangers  |  Drunen (Nederland) 07-09-2018
Zaterdag 1 September 1978 was onze trouwdag. Een mooie gelegenheid om dat 40 jaar later goed te vieren. Een perfecte voorbereiding en met de hulp van de Remise gezellige live muziek. Een heerlijk buffet waarbij onze wensen tot in detail werden ingevuld. Alles kan en niets is te gek. Dat is de gastvrijheid van de Remise. Een perfecte dag. Peter en team. Bedankt voor deze mooie herinnering.
fam. van Noort.  |  Drunen (NL) 27-08-2018
26 Augustus 2018,hebben wij ons 50 jarig trouwfeest gevierd. In het begin stonden wij er een beetje zenuwachtig tegenover, maar toen het zover was ging alles van een leien dak. De verzorging was 100 % en niemand is er iets tekort gekomen. Alles was keurig en in de puntjes geregeld. Nogmaals, hartelijk bedankt voor de goede zorgen. fam. Henriette en Bep van Noort.
Johan  |  Heusden 04-07-2018
23 juni 2018 vierde wij een verjaardag met 46 gasten. Het was grandioos. Peter met zijn hele team zorgde er voor een geweldige ontvangst van onze gasten, met koffie en een voortreffelijk buffet en met de muziek van Roy op de achtergrond, kregen wij van onze gasten alleen maar lof.
Zonnebloem afdeling Vlijmen-Vliedberg  |  Vlijmen 04-06-2018
Op 16 mei heeft Peter met zijn medewerkers ons weer verwend met een heerlijk speciaal samengesteld Zonnebloem diner! Gaten en vrijwilligers hebben genoten van de gastvrijheid, de mooi gedekte tafels , de behulpzame bediening, en het heerlijke diner! Het was weer TOP! Heel hartelijk dank hiervoor!
Hans en Marian Brok  |  Drunen 29-05-2018
24 mei hebben wij onze 50 jarige bruiloft gevierd bij jullie en deze dag was voor ons vanA totZ geweldig ! De aankleding van de feestzaal was super, het diner voor ons eigen gezin fantastisch en aan het avondfeest zullen we nog lang terug denken. Peter en personeel jullie waren geweldig, meer kunnen we niet zeggen. Bedankt. Hans en Marian Brok
familie van Heerebeek  |  Vlijmen (Nl) 29-05-2018
Op 26 mei hier ons zestig jarig huwelijksfeest gevierd. Fijne zaal, gastvrije ontvangst, prima eten, en heel fijne en vriendelijke bediening. Complimenten en een aanrader!!
Fam Huibertse  |  Drunen (Nederland) 21-04-2018
Op 8-4-2018 heeft de Remise een buffet voor ons mogen verzorgen. Dit hebben gedaan in zaal de Mainstreet, een gezellige sfeervol zaaltje voor niet al te grote groepen. De verzorging en bediening was zo als we gewend zijn prima. We hebben een hele gezellige middag gehad. Bedankt Remise.
Fam. Pullens  |  Elshout 03-03-2018
Op 23 februari waren wij 50 jaar getrouwd en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. Onze complimenten voor de goede zorgen en het geweldige buffet. Met dank aan de uitstekende en vriendelijke bediening en de compliment en aan de kok. Namens Fam. Pullens-Klerks
volgende (pagina's: 18)